Szerzői jog

Szerzői jogi kérdésekben mindenkor a 1999. évi LXXVI. törvény előírásai az irányadók.

A Kifestő projekt oldalon publikált minden alkotás kizárólag a Szerző tulajdona, azt csakis a Szerző engedélyével közöljük. A Szerző alkotása beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a Kifestő projekt oldalon alkotása megjelenjen, a honlap látogatói megtekinthessék, a kifestő számaiban letöltsék és a későbbiekben az archívumban megőrzésre kerüljön. 

Törvénybe ütköző és ezért tilos a Kifestő projektben közölt alkotások,  ill. azok bármely részletének elektronikus vagy nyomtatott üzleti felhasználása, átdolgozása, feldolgozása, vagy értékesítése. Ezek közül bármelyik cselekményre csak a Szerző, illetve a kiadványokra vonatkozó esetben a Kifestő projekt Szerkesztőségének előzetes írásbeli engedélyével kerülhet sor, ellenkező esetben a fent megadott említett törvénybe ütközik és az arra vonatkozó jogkövetkezményekkel jár.

A Szerkesztőség a Szerzőt eredeti szerzőne tekinti, plágium, ill. szerzői jogsértés esetén felelősséget nem vállal.

A közzétett bejegyzésekkel kapcsolatos szerzői jogi vonatkozású kérdésekkel kérjük forduljon hozzánk a kifestoprojekt@gmail.com e-mail címen! Technikai jellegű kérdéseivel keressen minket a kifestoprojekt@gmail.com e-mail címen!